RENDELÉS MENETE

01

Amennyiben megtetszett bármely termékünk, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben (info@kuvikart.hu, design@kuvikart.hu), vagy a Kuvik Art Facebook oldalunkon chat formájában, és küldd el az összes szükséges információt a tervezéshez! Emellett honlapunkon is tudtok levelet írni a Kapcsolat menüpontnál lévő űrlapon keresztül.

02

Amint megvan az összes adat, 2 munkanapon belül elkészítjük az ingyenes látványtervet, és elektronikusan elküldjük Nektek véglegesítésre.

03

Ha esküvői meghívót rendeltek, abból lehetőség van ingyenes mintapéldányt igényelni, ezt fotózva elektronikusan, vagy postai úton tudjuk elküldeni. A szükséges utómunkákat elvégezzük, ha valamit módosítani kívántok.

04

A rendelést a látványterv, illetve a mintapéldány átnézése után tudjátok írásban véglegesíteni, ekkor fontos tisztázni a pontos darabszámot, esetleges plusz kiegészítők (pl. boríték) igénylését.

05

2-14 munkanapon belül elkészül a megrendelés.

06

Debrecenen belül lehetőség van személyes átvételre, de tudjuk postázni a MPL és GLS futárszolgálattal is, illetve csomagküldő automatákba is.

07

Fizetni lehet személyesen készpénzben, átutalással a bankszámlaszámunkra, illetve lehetőség van utánvéttel fizetni futárunknak is.

08

Megköszönjük, ha visszajelzel, mennyire voltál megelégedve a termékünkkel, szolgáltatásunkkal.